söndag 2 november 2008

Ingen kan allt, men alla kan någonting


Ja visst är det så att vi alla har färdigheter, som vi kan använda oss av. Vissa är ju bra på det ena och vissa på det andra och tur är väl det för bara tänk tanken hur allt skulle se ut om alla tänkte lika. Alla skulle behöva se lika ut och alla skulle vara kära i alla som exempel. Rolig tanke, hehe Tror nog ett krig skulle bryta ut snabbt då.
Det har varit omtumlande att lämna Sverige för att prova hur det är i Spanien, så mycket som är annorlunda här nere. Andra regler, annat system, ja faktum är att nästan allt är annorlunda här nere. Man saknar alla som finns kvar i Sverige, barn och barnbarn, föräldrar, ja alla som är kvar och man saknar naturen, men visst finns det vackra ställen här med och Medelhavet går ju inte av för hackor heller. Vackert som bara den. Men byråkratin i detta land får man nog leta efter i andra länder. Poliser ser man i stora tjog också, överallt. Fast det är ju positivt i många hänseenden, för det har sänkt brottsligheten drastiskt här i Spanien och det skulle säkert behövas i Sverige också. Ja annars finns det mycket som man kan lägga i vågskålarna, lite är bättre i Sverige och annat är bättre här.
Ja man kan jämföra i evigheter eller hur?
Så ska jag avrunda dagens ord med lite av Murphy´s Law:
If anything can go wrong, it will go wrong, känner ni igen det? Mother nature is a Bitch and everything takes longer than you think. Och därmed önskar jag alla i världen en god kväll!

Inga kommentarer: