torsdag 26 mars 2009

En rysarkväll i LLA


Ja för oss fans var det en rysare i LLA igår då Färjestad tog fjärde raka segern mot SAIK, denna gång inte helt odramatiskt då det blev hela 5 perioder innan Eero Somervuori lyckades att knäppa in vinnarpucken på Dahlberg. Mycket slarv, tränarna hade kastat om i femmorna och Färjestad spelade ett för oss litesvajigt och inte alls likt de tre föregående matcherna. JA nu är vi i final och det känns skönt, vi har bara att vänta på vilken vi möter av HV71 eller Frölunda. Det står ju 2-2 i matcher där just nu, så det är nog ganska jämnt dem emellan.
Skön känsla att gå mot GULD, för det är ju Färjestads tur att stega upp som segrare i år, inte för att de är överlägsna men för att de klarat av generationsväxlingen så fantastiskt bra. Tyvärr så blev ju Dick Axelsson skadad och kommer inte kunna spela i finalen, synd för honom och verkligen synd för Färjestad då han var en drivande kraft i laget och just nu riktigt HET. Hoppas bara att Sammen förstår bättre än att ruska om i fungerande femmor, så skall vi nog stå oss i finalspelet.
Vi måste ju också hylla vår underbare målis Jonas Gustavsson, för han är enormt bra och har tagit laget lång väg. Han gör alla på planen säkra, han lyser av självförtroende och det känns skönt för oss fans att veta att man har Sveriges nu bäste målvakt i sin bur :-)
Avslutar här innan jag tömt ordförrådet helt, det är som vår i luften att vara en suporter, Friskt, härligt och med en nyans av att något bättre snart skall komma.

Inga kommentarer: