fredag 27 mars 2009

Buddy vår storsnarkande rottis


Ja jisses det är en vovve som klarar att snarka högljutt, han drog igång och snarkade rejält under makens installationssamtal med sitt nya jobb på Skype :-). Måste tillstå att man drar på läppen, fast tills slut var jag tvungen att få hunden in i sängkammaren, han snarkar alltid helvilt var gång som det absolut måste vara tyst. Ja han är skön, vår Buddy som nu blivit två år. Idag har han varit ute på äventyr och träffat en annan kille, en blandning mellan boardercollie och labrador och det tyckte han var kul, han älskar att träffa nya djur och nya människor. jag är så glad för att ha honom. Igår hade jag och maken stekt köttbullar och ställt en hel skål full vid spisen, sedan skulle vi ut ett ärende och de stod kvar när vi kom hem igen, helt fantastiskt, han rör ingenting.

Pratade med de som vi köpte soffan av och som var matte och husse till den lilla kompis han mött idag och då pratade vi på det dåliga rykte rasen har, men det är ju som jag sa att man har slarvat i aveln och om man köper från en riktig kennel som vi gjort får man också bra hundar.

Vill ni kika på kenneln eller bara är intresserade av att titta rent allmänt kan ni gå ut på följande länk: http://www.freewebs.com/bittebits/

På denna kennel köpte vi våran rara gubbe och hon som har kenneln är helt underbar, där väljer inte du hunden, det gör hon utifrån vad syftet är att ha hunden, aktiviteter och många andra viktiga komponenter. Så kul!

En fantastisk uppfödare, med hjärtat på rätta stället och där hunden alltid går först: inte du som köpare, jag sätter tummen upp för henne, borde finnas fler som driver kennel på detta sätt.

Inga kommentarer: