måndag 28 februari 2011

I dag blev det en het thaifisk på menyn

Har varit till Sunne och satt in pengar på kontot så nu ska jag börja betala räkningarna om en liten stund, Ståle fick ta sig tid att flytta på betalningsdatum och ringa runt, så jädra galet dåligt vi har det men ja man får försöka att inte deppa i alla fall, jag saknar dig Kim, tänker var dag på hur orättvist det är att du är borta. Jag älskade dig så otroligt mycket, fattar inte varför du kom på idén att ta ditt liv. älskade lilla vännen om du bara sagt något hade vi funnit på råd, vi hade ju hjälpt dig. Du sa till alla att det ordnar sig så fort vi hade problem, hur ska vi nu känna att det gör det.? För oss kan det aldrig mera ordna sig, du är ohjälpligen borta och vi står kvar här med sorgen och saknaden. Nej det är inte rätt, så jädra orättvist. varför du? Varför tog du ditt liv och lämnade oss här?
Vi handlade det nödvändigaste i affären och så provade jag ett nytt recept jag fann på recept.nu Fisk i kryddig kokossås och det var helt underbart gott och lär inte bli sista gången jag gör det. Det var hot men gott så för er som gillar thai mat gå och kolla in receptet.
Nu till de mindre roliga sysslorna jag skall ta och betala de räkningar pengarna räcker till så jag får väl ta och skriva mera lite senare på min blogg för det är skönt att få det gjort så man slipper oroa sig, bättre att se fakta. Detta går inte eller detta gick ju.
Jag saknar dig tills mitt sista andetag Kim för då ses vi igen det lovar jag Dig.
Mamma

Inga kommentarer: